Mer informasjon om platformen

Speiz sin platform lar deg håndtere alle oppgaver og prosesser som er nødvendig i en utleieprosess fra ett sted. Markedsdata og innsikt gir deg muligheten til å sammenlikne dine leieforhold med markedet.

Relevant informasjon om dine porteføljer, bygninger, ledighet og utløpsdatoer gjør at du kan påbegynne nye utleieprosesser eller enkelt reforhandle leieavtaler for alle dine areal direkte fra platformen.

Markedsføring i dine foretrukne kanaler, henvendelser og smart kvalifisering av interessenter håndteres med enkle tastetrykk. Med 3D-visninger reduserer du antall uegnede interessenter.

Smart teknologi effektiviserer tiden du bruker på visninger og kommunikasjon i hver prosess. Digitale dokumenter og samhandling i avtaleprosessen forenkler arbeidet ditt med hver leieavtale, både for nye og eksisterende leietakere.

Enkel registrering av eiendom og areal

Vår plattform håndterer jobben med å samle inn og sende nødvendig informasjon om eiendom og areal slik at du slipper problemet med å bruke flere systemer samtidig.

Dashbord og markedsinnsikt

Få full oversikt over ledighet, utløpsdatoer og leienivå, og sammenlign med markedet. Slik blir det enkelt å oppnå optimal inntjening i din portefølje.

Markedsføring og interessenter

Benytt deg av de markedsføringskanalene du ønsker og håndter alle interessenter på ett sted. Slik blir det enklere å finne den riktige leietakeren.

3D visning

Spar tid når du skal finne leietakere til dine areal. Med vår 3D-visning kan du vise interessenter hele arealet og la de måle avstander før du bestemmer deg for å bruke tid på en fysisk visning

Smart kontrakt og digital signering

Vår teknologi sørger for at informasjon og betingelser du har avtalt med leietaker automatisk fylles inn i kontrakten. Historikk og digital signatur sørger for at du har full kontroll på prosessen

Attester

Med Speiz sin plattform får du tidlig informasjon om potensielle leietakere og kan enkelt booke disse til befaring. Flere av leietakerne førte til inngåtte leieforhold! En spennende aktør vi vil fortsette å benytte.
Shobeir Razavinik
CEO
Vi er veldig fornøyd med tjenesten Speiz leverer.
Janne Herstad
Salgssjef
Speiz hjalp oss finne en god leietaker. Raskt og enkelt!
Trine Blankholm
Utleieansvarlig

Hvorfor Speiz?

Spar tid

Vår platform reduserer tiden brukt til både utleie og reforhandling, slik at du håndtere flere prosesser enn tidligere.

Reduser kostnad

Speiz sin plattform er inntil 80% billigere enn alternativene i markedet.

Lavere ledighet

Utløpsdatoer og automatiske prosesser sørger for at du reduserer ledigheten i dine bygninger.

Finn din neste leietaker

Speiz sin database av leietakere gir deg en helt ny måte å finne leietakere på. I tillegg til slik du alltid har gjort det.

En revolusjonerende platform

Speiz har utviklet en helt digital platform for utleie av næringsareal. Ved å samle alle oppgaver og prosesser på samme sted, gir vår teknologi deg muligheten til å finne den neste leietakeren på en enklere og billigere måte enn noen gang før. Med Speiz håndterer du alt utleiearbeid på ett sted.

  • Mer enn 10 000m2 utleid gjennom platformen
  • 500+ leietakersøk i databasen
  • 2+ nye leietakersøk hver dag

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det å bruke Speiz?
Speiz er inntil 80% billigere enn tradisjonelle alternativer i markedet. Prisen for vår tjeneste varerier med antall areal og kvadratmeter som leies ut. Prisen for tjenesten har et månedlig og et “per areal” element. Ta kontakt for å finne din pris.
Hvordan kan prisen være inntil 80% lavere enn alternativer i markedet?
Speiz har utviklet teknologi som sparer betydelig med tid i utleieprosessen, både for våre kunder og for våre interne prosesser. Denne teknologien gjør det mulig for oss å tilby tjenester og verktøy for utleieprosessen som er betydelig billigere enn andre tjenester i markedet.
Hva er forskjellen på Speiz og en næringsmegler?
Speiz er ikke en næringsmegler. Vi leverer et digitalt verktøy som gårdeiere kan benytte seg av i utleieprosessen for å spare tid og kostnad. Fra vår plattform kan du med noen få tastetrykk benytte deg av alle tjenestene og utføre alle prosessene som er nødvendig for å finne leietakere. Vårt mål er å forbedre og effektivisere alle de nødvendige leddene i en utleieprosess; fra oversikt over ledighet og utløpsdatoer, til markedsføring i ønskede kanaler, kvalifisering og kontakt med interessenter og avtaleinngåelse med leietakere.
Hva er forskjellen på Speiz og en annonseplattform?
Speiz er ikke en annonseplattform. Markedsføring og annonsering på ulike annonseplattformer er én av funksjonene i vårt utleieverktøy. Med Speiz kan du velge velge hvilke kanaler du vil annonsere i, og så tar plattformen seg av alt det nødvendige arbeidet. Du har selvfølgelig full kontroll over hva som inkluderes i annonseringen - vårt verktøy fjerner kun tiden du bruker på annonsering, spørsmål og svar, og nødvendig kvalifisering av interessenter.
Hvordan kommer jeg i kontakt med interessent dersom Speiz håndterer markedsføringen?
Alle interessenter som oppfyller dine forhåndsvalgte kriterier dukker opp i en strukturert interessentliste for det aktuelle arealet. Her får du tilgang til all nødvendig selskapsinformasjon, økonomi og behovsbeskrivelse om hver enkelt interessent. Herfra kan du enkelt kontakte de interessentene du ønsker.

Interessenter som ikke passer det et areal kan du enkelt kontakte gjennom en annen funksjon dersom du har andre areal som er aktuelle.
Håndterer Speiz visning med interessenter?
Du bestemmer selv hvilke deler Speiz helt eller delvis skal håndtere i din utleieprosess. Speiz tilbyr 3D visning av areal, slik at du kan vise interessenter hele arealet og la de måle avstander uten å møte på fysisk visning.

Du kan enkelt sende invitasjon til vanlig visning integrert med din kalender. Interessenter mottar kalenderinvitasjon, veibeskrivelse og påminnelser slik at du slipper interessenter som ikke møter til visning.
Hvem utarbeider leiekontrakten?
Du kan velge å laste opp din egen kontrakt eller benytte deg av standardkontrakten for utleie av næringslokaler.

Speiz utarbeider ikke kontrakt, men vårt verktøy sørger for utfylling av informasjon i kontrakten basert på din avtale med leietaker. Slik sparer du tid i kontraktsprosessen.
Hva gjør jeg om jeg har spørsmål underveis?
Du kan henvende deg via siden nettsiden eller plattformen med tilbakemelding eller spørsmål. Om det haster kan du forsøke nå oss på:

E-post: herman@speiz.com
Telefon: 40895107

Klar til å komme i gang?

Kom i gang på plattformen til Speiz helt enkelt! Klikk på "registrer deg her" og fyll ut informasjonen.
Det tar ikke mer enn 1-2 minutter!