Kunstig intelligent utleieassistent

Kunstig Intelligens utvikles i lynraskt tempo og har allerede påvirket måten vi lever og jobber på. Siste tids utvikling kjennetegnes av gjennombrudd innen maskinlæring og naturlig språkbehandling, som driver en ny æra av innovasjon og muligheter.

Denne utviklingen har, og vil fortsette å påvirke eiendomsselskaper og eiendomsbransjen. Fra mer nøyaktig verdivurdering til automatisert kundestøtte og effektiv markedsføring, vil AI være en utfordring eller gi eiendomsselskaper en konkurransefordel og muligheten til å optimalisere og utvikle egen drift.
Leasaa er en teknologi som utvikles av Speiz for å gi eiendomsselskaper de verktøyene de trenger for møte og ta del i neste generasjons utleie av næringseiendom.

Med Leasaa blir markedsføring, håndtering av interessenter og oppdatering av eiendomsdata forbedret av kunstig intelligens, slik at utviklingen av kunstig intelligens blir en fordel og ikke en utfordring.

Eiendomsdata

Leasaa håndterer jobben med å samle inn og sende nødvendig informasjon om eiendom og areal slik at du slipper problemet med å bruke flere systemer samtidig.

Digital markedsføring

Leasaa markedsfører eiendom i alle digitale kanaler. Dette resulterer i flere leads for hvert areal.

Leads og interessenter

Leasaa kommuniserer med leads for å finne faktiske interessenter. Hun samler viktig informasjon om hver interessent og deres virksomhet.

Interessent oversikt

Leasaa lager en interessent-oversikt og strukturerer all nødvendig informasjon. Interessent oversikten kobles til relevant(e) areal i eiendomporteføljen.

Overlevering til utleier

Når Leasaa har funnet en interessent overlater hun all data og informasjon til utleier slik at utleier kan opprette personlig kontakt med interessent, slik at interessent blir til leietaker og økt leieinntekt.

Hvorfor Speiz?

Mer leieinntekter

Flere gode interessenter fører til mere leieinntekter

Reduser kostnader

Speiz sin plattform er inntil 80% billigere enn alternativene i markedet

Bedre leietakertilfredshet

Mindre tid brukt på markedsføring, leads og data gir mer tid til eksisterende og nye leietakere

Database av leietakere

Hos Speiz finner du også en database av leietakere som enkelt kan matches med din eiendomsportefølje

En revolusjonerende platform

Speiz har utviklet en helt digital platform for utleie av næringsareal. Ved å samle alle oppgaver og prosesser på samme sted, gir vår teknologi deg muligheten til å finne den neste leietakeren på en enklere og billigere måte enn noen gang før. Med Speiz håndterer du alt utleiearbeid på ett sted.

  • Mer enn 10 000m2 utleid gjennom platformen
  • 500+ leietakersøk i databasen
  • 2+ nye leietakersøk hver dag

Tilbakemeldinger fra kunder

Med Speiz sin plattform får du tidlig informasjon om potensielle leietakere og kan enkelt booke disse til befaring. Flere av leietakerne førte til inngåtte leieforhold! En spennende aktør vi vil fortsette å benytte.
Shobeir Razavinik
CEO
"Vi er veldig fornøyd med tjenesten Speiz leverer."
Janne Herstad
Head of sales
"Speiz hjalp oss finne en god leietaker. Raskt og enkelt!"
Trine Blankholm
Utleieansvarlig

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det å bruke Speiz?
Speiz er inntil 80% billigere enn tradisjonelle alternativer i markedet. Prisen for vår tjeneste varerier med antall areal og kvadratmeter som leies ut. Prisen for tjenesten har et månedlig og et “per areal” element. Ta kontakt for å finne din pris.
Hvordan kan prisen være inntil 80% lavere enn alternativer i markedet?
Speiz har utviklet teknologi som sparer betydelig med tid i utleieprosessen, både for våre kunder og for våre interne prosesser. Denne teknologien gjør det mulig for oss å tilby tjenester og verktøy for utleieprosessen som er betydelig billigere enn andre tjenester i markedet.
Hva er forskjellen på Speiz og en næringsmegler?
Speiz er ikke en næringsmegler. Vi leverer et digitalt verktøy som gårdeiere kan benytte seg av i utleieprosessen for å spare tid og kostnad. Fra vår plattform kan du med noen få tastetrykk benytte deg av alle tjenestene og utføre alle prosessene som er nødvendig for å finne leietakere. Vårt mål er å forbedre og effektivisere alle de nødvendige leddene i en utleieprosess; fra oversikt over ledighet og utløpsdatoer, til markedsføring i ønskede kanaler, kvalifisering og kontakt med interessenter og avtaleinngåelse med leietakere.
Hva er forskjellen på Speiz og en annonseplattform?
Speiz er ikke en annonseplattform. Markedsføring og annonsering på ulike annonseplattformer er én av funksjonene i vårt utleieverktøy. Med Speiz kan du velge velge hvilke kanaler du vil annonsere i, og så tar plattformen seg av alt det nødvendige arbeidet. Du har selvfølgelig full kontroll over hva som inkluderes i annonseringen - vårt verktøy fjerner kun tiden du bruker på annonsering, spørsmål og svar, og nødvendig kvalifisering av interessenter.
Hvordan kommer jeg i kontakt med interessent dersom Speiz håndterer markedsføringen?
Alle interessenter som oppfyller dine forhåndsvalgte kriterier dukker opp i en strukturert interessentliste for det aktuelle arealet. Her får du tilgang til all nødvendig selskapsinformasjon, økonomi og behovsbeskrivelse om hver enkelt interessent. Herfra kan du enkelt kontakte de interessentene du ønsker.

Interessenter som ikke passer det et areal kan du enkelt kontakte gjennom en annen funksjon dersom du har andre areal som er aktuelle.
Håndterer Speiz visning med interessenter?
Du bestemmer selv hvilke deler Speiz helt eller delvis skal håndtere i din utleieprosess. Speiz tilbyr 3D visning av areal, slik at du kan vise interessenter hele arealet og la de måle avstander uten å møte på fysisk visning.

Du kan enkelt sende invitasjon til vanlig visning integrert med din kalender. Interessenter mottar kalenderinvitasjon, veibeskrivelse og påminnelser slik at du slipper interessenter som ikke møter til visning.
Hvem utarbeider leiekontrakten?
Du kan velge å laste opp din egen kontrakt eller benytte deg av standardkontrakten for utleie av næringslokaler.

Speiz utarbeider ikke kontrakt, men vårt verktøy sørger for utfylling av informasjon i kontrakten basert på din avtale med leietaker. Slik sparer du tid i kontraktsprosessen.
Hva gjør jeg om jeg har spørsmål underveis?
Du kan henvende deg via siden nettsiden eller plattformen med tilbakemelding eller spørsmål. Om det haster kan du forsøke nå oss på:

E-post: herman@speiz.com
Telefon: 40895107

Klar for å komme i gang?

Kom i gang med Speiz’ plattform, helt enkelt! Klikk på "registrer deg nå", og fyll inn din informasjon. Det tar ikke mer enn 1-2 minutter!