Tiltrekk et bredere publikum av leietakere med Speiz 3D-skanning – Den ultimate løsningen for utleie av næringsareal

March 21, 2023

Vi ønsker å presentere deg et kraftig verktøy vi tilbyr som en del av Speiz-plattformen – Speiz 3D-skanning.

Speiz 3D-skanning er en innovativ måte å presentere næringsarealet ditt til potensielle leietakere på. Det lar andre utforske arealet ditt i en fullstendig oppslukende 3D-modell, som om de var der personlig. Dette betyr at potensielle leietakere kan bevege seg fritt rundt, zoome inn og ut og få en virkelig følelse av størrelsen og oppsettet av arealet.

 

Men hva er verdien av Speiz 3D-skanning når du leter etter leietakere til å leie næringsarealet ditt? Svaret er enkelt – det gir en enestående grad av klarhet og smidighet. Med Speiz 3D-skanning kan potensielle leietakere utforske arealet ditt fra komforten av sin egen datamaskin eller mobil, noe som sparer dem tid og penger på unødvendige personlige visninger. Dette betyr at du kan tiltrekke deg et bredere publikum av potensielle leietakere og til slutt finne den riktige leietakeren for ditt areal raskere og mer effektivt.

 

Speiz 3D-skanning hjelper deg også med å differensiere deg fra konkurransen som kun har bilder. Ved å presentere næringsarealet ditt med Speiz 3D-skanning, vil du skille deg ut fra mengden og posisjonere deg selv som en utleier som verdsetter tydelighet og fleksibilitet.

 

Fordelene med Speiz 3D-skanning stopper ikke der. Det kan også hjelpe deg med å unngå unødvendige personlige visninger, for eksempel ved at det lar deg måle avstanden mellom punkt A og B. Dette betyr at du kan spare tid og penger på visninger og kun vise arealet ditt til leietakere som virkelig er interessert.

 

Oppsummert er Speiz 3D-skanning et kraftig verktøy som kan hjelpe deg med å finne riktig leietakere for næringsarealet ditt raskere og mer effektivt. Det gir en enestående grad av klarhet og smidighet, og kan hjelpe deg med å differensiere deg fra konkurransen. I tillegg kan det spare deg for tid og penger på unødvendige personlige visninger. 

 

Klikk her for å se hvordan 3D-scan fungerer

Få et tilbud på 3D-skan!

HjemBlogg
Tiltrekk et bredere publikum av leietakere med Speiz 3D-skanning – Den ultimate løsningen for utleie av næringsareal