Hvordan finner Speiz leietakere?

March 13, 2023

Speiz har over 500 bedrifter registrert som leietakere på plattformen sin i dag. De kommer i ulike størrelser, fra oppstartsselskaper som BOLT til større selskaper som Elecnor. Dette mangfoldet hjelper oss med å betjene et bredt spekter av leietakere og tilby løsninger som imøtekommer behovene til forskjellige typer utleiere. Hos Speiz bruker vi ulike metoder for å tiltrekke oss leietakere til vår utleieplattform. Disse innebærer:

 

  • Annonser på Finn.no: Finn-annonser kan bestilles gjennom Speiz med en spesiell rabatt som du kan se etter at du har registrert deg på Speiz. Næringsareal som er oppført på Speiz-plattformen, blir ofte også oppført på Finn.no for å finne det vi kaller «eksklusive leietakere». Finn.no er en god kanal for å generere trafikk, men det gir generisk trafikk av potensielle leietakere fra høy- til lav kvalitet, derfor er det nødvendig med leietaker-kvalifisering.

           Mer om leietaker-kvalifisering via Speiz-plattformen nedenfor.;

  • Re-targeting av leietakere: Mange leietakere registrerer seg på Speiz-plattformen på grunn av interesse for et bestemt næringsareal, men av ulike årsaker ender de ikke opp med å leie det. Imidlertid trenger de fortsatt et areal og søker aktivt etter andre alternativer. Plattformen vår oppfordrer disse leietakere til å vurdere å leie andre areal på plattformen ved å gi dem en liste med nye forslag- som ditt næringsareal. Vi kaller dette leietaker «re-targeting» eller «resirkulering».

 

  • Betalt annonsering gjennom Google Ads: Google Ads er en betalt annonseringsmetode for å promotere Speiz-plattformen samt spesifikke næringsareal på Google. Google Ads lar bedrifter opprette og vise annonser for dem, der de byr på spesifikke søkeord relatert til virksomheten deres. Dette hjelper Speiz med å finne leietakere som søker etter areal for leie.

 

  • Søkemotoroptimalisering (SEO): SEO er en måte å gjøre Speiz- nettsiden mer synlig på søkemotorer som Google. Dette gjør vi ved å lage innhold som inkluderer søkeord relatert til leietakernes interesser. For eksempel: «Lagerutleie i Oslo». Når brukere søker etter disse søkeordene, vises Speiz- nettstedet øverst på søkeresultat-siden.

            Her er en eksempel nettside som driver leietakere til Speiz-plattformen

 

  • Muntlig anbefaling og organisk trafikk: Tidligere Speiz-leietakere anbefaler ofte plattformen til andre som leter etter et sted å leie.

 

Ved å bruke disse forskjellige kanalene kan vi finne og beholde leietakere på Speiz-plattformen. Vi jobber alltid med å forbedre innsatsen vår og finne optimale kanaler for å tiltrekke leietaker registrering.

Klikk her for å lese mer om hvordan kvalifiserings prosessen for en Speiz leietaker ser ut

HjemBlogg
Hvordan finner Speiz leietakere?